Ambulante woon- begeleiding

Soms loopt je leven anders dan je wilt.

Je komt bijvoorbeeld in de problemen door schulden of verslaving. De relatie met je partner of familie loopt stuk. Je verliest je werk of je huis. Het lijkt wel of je geen grip meer hebt op je leven. Je wilt wel anders, maar het lukt niet om dit alleen op te lossen. Wat je nodig hebt, is een steuntje in de rug. Begeleiding op maat. Zodat je de dingen echt anders kunt gaan doen. Stichting Ontmoeting biedt hiervoor vanuit het maatschappelijk centrum ambulante woonbegeleiding.

De ambulant woonbegeleiders komen in de meeste gevallen bij je thuis om gesprekken te voeren. De begeleiding wordt gegeven aan de hand van een begeleidingsplan dat samen met jou wordt opgesteld. Hier staan de doelen in waar aan gewerkt wordt. Dit plan wordt regelmatig geëvalueerd en eventueel bijgesteld. Doelen in het plan kunnen gaan over bijv. financiën, administratie, huishouden, het omgaan met psychische en/of psychiatrische problematiek, sociale netwerken enzovoorts.

Wil je meer informatie over de ambulante woonbegeleiding en/of in contact komen met de woonbegeleiders, vul dan onderstaand formulier in:

 

14 + 2 =

Privacyverklaring

ANBI