Geld te kort?

Veel mensen kampen met schulden.

Uit onderzoek (www.nibud.nl/beroepsmatig/financiele-problemen/) blijkt dat 37% van alle Nederlandse huishoudens een betalingsachterstand heeft. Schulden en geldproblemen leiden vaak tot stress en tal van andere problemen voor jou en je omgeving.

In het maatschappelijk centrum kan je op verschillende plekken terecht voor begeleiding en ondersteuning. Bij schulden is het altijd raadzaam om een bezoek te brengen aan het inloopspreekuur. De medewerkers daar kunnen vaak al veel voor je betekenen en indien nodig zorgen dat je in contact komt met de ambulant woonbegeleiders of doorverwijzen naar andere organisaties die je kunnen helpen.

Wanneer je structureel een lager inkomen hebt kan het zijn dat je in aanmerking komt voor de voedselbank of het HOH-pakket. In beide gevallen is het raadzaam om eerst bij het inloopspreekuur langs te gaan om te kijken waar je voor in aanmerking komt.

Wanneer je beperkte financiële middelen hebt kan je in de tweedehands kledingwinkel terecht voor goedkope, goede kleding.

Daarnaast zijn er gratis maaltijden en is er tijdens de inloop ook een gratis lunch.

Privacyverklaring

ANBI