Kinderen en jongeren

Ontmoet andere kinderen en jongeren voor een gezellige tijd en leer meer over God.

Jezus zei: ‘Laat de kinderen bij me komen, houd ze niet tegen, want het koninkrijk van God behoort toe aan wie is zoals zij.’

Wij vinden het heel belangrijk dat kinderen zich thuis voelen in Het Open Huis. In het eerste gedeelte van de dienst zijn alle kinderen welkom in de grote zaal. Na een aantal liederen mogen de kinderen naar hun eigen programma.

Er is crèche voor de kinderen van 0-3 jaar. Er zijn twee zondagsschoolgroepen: een groep voor kinderen van groep 1-4 en een groep voor kinderen van groep 5-8. Op de zondagsschool horen de kinderen een Bijbelverhaal, is er ruimte om samen te bidden en te zingen en verwerken de kinderen het Bijbelverhaal d.m.v. een knutselwerkje, drama of dansje. Aan het eind van de dienst komen de kinderen weer terug in de kerkzaal en is er ruimte om te laten zien of te vertellen wat zij op de zondagsschool hebben gedaan.

Voor jongeren tussen de 10-19 zijn er kringen met leeftijdsgenoten die samen eten, Bijbelstudie doen en leuke activiteiten ondernemen.

Elke eerste week van de zomervakantie is er Sonrise. Een superleuke week vol met sport en spel in de middag en avond. Houd de agenda in de gaten voor meer informatie.

Privacyverklaring

ANBI