Leiderschap

In de kerk zijn voornamelijk vrijwilligers actief. Deze vrijwilligers worden ondersteund door een aantal leiders.

Daniël van Beek

“Het Open Huis is voor mij een plek met enorm gave, gezellige èn diverse mensen, waar ik me echt welkom voel en waar ik steeds meer ontdek van wie Jezus is voor ons.”

Onze voorganger Daniël van Beek is iemand met hart voor God én hart voor mensen. Hij werd in 1984 geboren in Naarden, verhuisde naar Harderwijk en Veenendaal en woont sinds 2010 in Haarlem (Schalkwijk). Hij is getrouwd met Suzanne en ze hebben een dochter, Amélie. Daniël deed zijn bachelor theologie aan de Theologische Universiteit Apeldoorn en specialiseerde zich met zijn master aan de Theologische Universiteit in Kampen in missionair gemeente zijn. Binnen het Open Huis richt hij zich op onderwijs, crisispastoraat, dagelijks bestuur en beleid, netwerkcontacten en missie in Schalkwijk. Samen met zijn vrouw leidt Daniël ook één van de huiskringen.

 danielvanbeek@hetopenhuishaarlem.nl
 0625304058

Freek Prins

“Het Open Huis is voor mij in veel opzichten een kerk zoals een kerk bedoeld is. Geweldig om te horen bij deze groep mooie, bijzondere volgelingen van Jezus! En dat God ons samen inzet tot zegen voor de kerk en voor de wijk, ervaar ik als een enorm voorrecht.”

Freek Prins is in 1964 geboren in Apeldoorn, getrouwd met Eva en vader van 3 volwassen kinderen. Na zijn studie bedrijfskunde in Groningen woont hij al zo’n 30 jaar in Schalkwijk. Hij werkt parttime als adviseur Strategie & Organisatieontwikkeling bij Arkin in Amsterdam. Sinds 2012 komen Freek en Eva in Het Open Huis. Zijn hart gaat uit naar de 3 M’s die Het Open Huis kenmerken: Multicultureel qua samenstelling, Missionaire roeping voor Schalkwijk en Maatschappelijk actief. Als voorzitter van het leiderschapsteam en kringleider houdt Freek zich vooral bezig met onderwijs, toerusting, pastoraat, beleid en organisatie.

 voorzitter@hetopenhuishaarlem.nl
 0629621627

Klaas-Jan Knol

“Het Open Huis is voor mij een familie die samen Jezus volgt.”

Klaas-Jan (27) is getrouwd met Willianne en samen wonen zij in de wijk Schalkwijk in Haarlem. Zijn hart gaat in het bijzonder uit naar kinderen, jongeren en mensen uit verschillende culturen. Binnen Het Open Huis is Klaas-Jan verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een leuk, leerzaam en veilig programma voor kinderen. Daarnaast leidt hij de kring voor jongeren en jongvolwassenen. In het dagelijks leven houdt hij zich bezig met verkoop en marketing voor een groot internationaal bedrijf.

 Klaas.jan.knol@gmail.com
 0633772020

Gert-Jan Schaafsma

Volgt nog…

Privacyverklaring

X