Leiderschap

In de kerk zijn voornamelijk vrijwilligers actief. Deze vrijwilligers worden ondersteund door een aantal leiders.

Boerhaavewijk

Daniël van Beek

“Het Open Huis is voor mij een plek met enorm gave, gezellige èn diverse mensen, waar ik me echt welkom voel en waar ik steeds meer ontdek van wie Jezus is voor ons.”

Onze voorganger Daniël van Beek is iemand met hart voor God én hart voor mensen. Hij werd in 1984 geboren in Naarden, verhuisde naar Harderwijk en Veenendaal en woont sinds 2010 in Haarlem (Schalkwijk). Hij is getrouwd met Suzanne en ze hebben een dochter, Amélie. Daniël deed zijn bachelor theologie aan de Theologische Universiteit Apeldoorn en specialiseerde zich met zijn master aan de Theologische Universiteit in Kampen in missionair gemeente zijn. Binnen het Open Huis richt hij zich op onderwijs, crisispastoraat, dagelijks bestuur en beleid, netwerkcontacten en missie in Schalkwijk. Samen met zijn vrouw leidt Daniël ook één van de huiskringen.

dvbeek@hetopenhuishaarlem.nl
 0625304058

Hans Neerken

“Het Open Huis is voor mij één van de kerken in Haarlem, die gezamenlijk Gods Kerk in Haarlem zijn, elk met hun eigen plek, eigen mogelijkheden en eigen beperkingen. Het Open Huis geeft handen en voeten aan God hart voor multicultureel Schalkwijk. Ik geniet er erg van om hier deel van te mogen zijn.”

Hans Neerken is in 1957 geboren, heeft met zijn ouders, broer en zus in zijn jonge jaren op veel diverse plekken in de wereld gewoond, heeft wiskunde gestudeerd in Groningen, en is getrouwd met Rolinka. Ze wonen in Heemstede en hebben drie volwassen kinderen en drie kleinkinderen. Sinds 2019 is Hans vanuit de Petrakerk (NGK kerk in Heemstede) “gestuurd” om het leiderschap van Het Open Huis te versterken. Als deel van het kernteam houdt hij zich bezig met beleid, leiderschapsontwikkeling en onderwijs.

hansneerken@gmail.com
0624284450

Molenwijk

Gendro Schijff

“Het Open Huis Molenwijk, een nieuwe dynamische plek waar ik werkzaam mag zijn als Pionier. Wel op een bijzondere locatie ‘Het Open Koffie Huis’. Vanuit deze locatie hoop ik dat meer van Gods liefde te kunnen delen aan de mensen in en om de wijk.”

Gendro (’76), pionier van Het Open Huis Molenwijk. Heeft een hart voor God en hart voor mensen.
Geboren in Indonesië, geadopteerd en opgegroeid in Nederland. Gendro is bekend met ondernemen. Al zijn ervaringen en passies zijn inzetbaar op deze nieuwe plek van Het Open Huis. Gendro is ook bekend van oa programma Spoorloos waarin families herenigd worden met het kind. Daarnaast spreekt en zingt hij door het land.

Hij is getrouwd met Mattanja, samen hebben zij 3 kinderen; Jeremy (’04), Yonah (’06) en Esmee (’09) en wonen in Hoofddorp.

Gendro zal de komende periode zich richten op activiteiten in Molenwijk, rond en in Het Open Koffiehuis aan de Frieslandlaan 1, Haarlem.

gendro@hetopenhuishaarlem.nl
0628512744

Privacyverklaring

ANBI