Leiderschap

In de kerk zijn voornamelijk vrijwilligers actief. Deze vrijwilligers worden ondersteund door een aantal leiders.

Daniël van Beek

“Het Open Huis is voor mij een plek met enorm gave, gezellige èn diverse mensen, waar ik me echt welkom voel en waar ik steeds meer ontdek van wie Jezus is voor ons.”

Onze voorganger Daniël van Beek is iemand met hart voor God én hart voor mensen. Hij werd in 1984 geboren in Naarden, verhuisde naar Harderwijk en Veenendaal en woont sinds 2010 in Haarlem (Schalkwijk). Hij is getrouwd met Suzanne en ze hebben een dochter, Amélie. Daniël deed zijn bachelor theologie aan de Theologische Universiteit Apeldoorn en specialiseerde zich met zijn master aan de Theologische Universiteit in Kampen in missionair gemeente zijn. Binnen het Open Huis richt hij zich op onderwijs, crisispastoraat, dagelijks bestuur en beleid, netwerkcontacten en missie in Schalkwijk. Samen met zijn vrouw leidt Daniël ook één van de huiskringen.

dvbeek@hetopenhuishaarlem.nl
 0625304058

Freek Prins

“Het Open Huis is voor mij in veel opzichten een kerk zoals een kerk bedoeld is. Geweldig om te horen bij deze groep mooie, bijzondere volgelingen van Jezus! En dat God ons samen inzet tot zegen voor de kerk en voor de wijk, ervaar ik als een enorm voorrecht.”

Freek Prins is in 1964 geboren in Apeldoorn, getrouwd met Eva en vader van 3 volwassen kinderen. Na zijn studie bedrijfskunde in Groningen woont hij al zo’n 30 jaar in Schalkwijk. Hij werkt parttime als adviseur Strategie & Organisatieontwikkeling bij Arkin in Amsterdam. Sinds 2012 komen Freek en Eva in Het Open Huis. Zijn hart gaat uit naar de 3 M’s die Het Open Huis kenmerken: Multicultureel qua samenstelling, Missionaire roeping voor Schalkwijk en Maatschappelijk actief. Als voorzitter van het leiderschapsteam en kringleider houdt Freek zich vooral bezig met onderwijs, toerusting, pastoraat, beleid en organisatie.

fprins@hetopenhuishaarlem.nl
 0629621627

Hans Neerken

“Het Open Huis is voor mij één van de kerken in Haarlem, die gezamenlijk Gods Kerk in Haarlem zijn, elk met hun eigen plek, eigen mogelijkheden en eigen beperkingen. Het Open Huis geeft handen en voeten aan God hart voor multicultureel Schalkwijk. Ik geniet er erg van om hier deel van te mogen zijn.”

Hans Neerken is in 1957 geboren, heeft met zijn ouders, broer en zus in zijn jonge jaren op veel diverse plekken in de wereld gewoond, heeft wiskunde gestudeerd in Groningen, en is getrouwd met Rolinka. Ze wonen in Heemstede en hebben drie volwassen kinderen en drie kleinkinderen. Sinds 2019 is Hans vanuit de Petrakerk (NGK kerk in Heemstede) “gestuurd” om het leiderschap van Het Open Huis te versterken. Als deel van het kernteam houdt hij zich bezig met beleid, leiderschapsontwikkeling en onderwijs.

hansneerken@gmail.com
06 24284450

Guido Versteeg

“Het Open Huis is voor mij een plek waar iedereen mag thuiskomen. Deze multiculturele kerk met maatschappelijk centrum staat midden in een wijk waar veel eenzaamheid is. Wat is het mooi dat er een plaats is waar iedereen op zondag welkom is en de deur ook doordeweeks openstaat voor een kop koffie of activiteit. Dat gun ik iedere wijk in Nederland! Ik voelde me er zelf ook direct thuis. Met elkaar kunnen we de handen en voeten van Jezus zijn en Gods licht laten schijnen.”

Guido Versteeg is in 1975 geboren in Haarlem, getrouwd met Lize en heeft twee kinderen. Hij stuurdeerde Sociaal-Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool van Amsterdam. Toen hij 30 jaar oud was gaf hij zijn hart aan Jezus en ging met Hem op pad. Dat pad leidde via Shelter Haarlem naar Het Open Huis waar hij nu deel is van het kernteam. Daarnaast is hij actief in het kinderwerk en schrijft hij graag boeken.

merlijnlarissa@live.nl
06 638062844

Privacyverklaring

X
X